Copyright © Valtea LTD  
УЧЕБНИ АВТОМОБИЛИ При избора на учебни автомобили за предлаганите шофьорски курсове и опреснителни часове се спряхме на Renault Clio и Dacia Sandero. Автомобилите впечатляват с компактните си размери (предпоставка за бързо привикване към габаритите и усвояване на основните маневри при обучението) и същевременно, максимално удобство и комфорт на шофиране (климатизация на купето, електрически усилвател/сервоусилвател на волана, системи ABS, AFU, тонирани стъкла и др). Едно от предимствата, които трябва да отбележим за тези модели е изключително лекото управление и ефективната спирачна система. Сервизното обслужване се осъществява в оторизиран сервиз на Renault и Dacia в София. Новите и добре поддържани автомобили са гаранция за качествен учебен процес, изграждане на добри умения и навици, удобство и сигурност при обучението - неща, с които ние никога не правим компромиси.
Автошкола ВАЛТЕА - Шофьорски курсове Renault Clio Dacia Sandero Начало Начало Кат. В Кат. В Опреснителни Опреснителни Автопарк Автопарк Бонуси Бонуси Полезно Полезно Контакти Контакти Автопарк Автопарк
Copyright © Valtea LTD  
УЧЕБНИ АВТОМОБИЛИ При избора на учебни автомобили за предлаганите шофьорски курсове и опреснителни часове се спряхме на Renault Clio и Dacia Sandero. Автомобилите впечатляват с компактните си размери (предпоставка за бързо привикване към габаритите и усвояване на основните маневри при обучението) и същевременно, максимално удобство и комфорт на шофиране (климатизация на купето, електрически усилвател/сервоусилвател на волана, системи ABS, AFU, тонирани стъкла, аудио система с управление от волана и др). Едно от предимствата, които трябва да отбележим за тези модели е изключително лекото управление и ефективната спирачна система. Сервизното обслужване се осъществява в оторизиран сервиз на Renault и Dacia в София. Новите и добре поддържани автомобили са гаранция за качествен  учебен процес, изграждане на добри умения и навици, удобство и  сигурност при обучението - неща, с които ние никога не правим  компромиси. 
Автошкола ВАЛТЕА - Шофьорски курсове Reno Clio Dacia Sandero МЕНЮ